Mutarea în Texas: tot ce trebuie să știți

Mutarea în Texas: tot ce trebuie să știți

'' Lone Star State '' '' starea starului solitar ''. Acesta este modul în care Texas este definit, o națiune al cărei motto este "prietenie". După mai multe războaie de independență, în 1845 a devenit parte a Statelor Unite. Această uniune, totuși, nu și-a pierdut Texas adevărata identitate unică și a fost cunoscută în toată lumea, dată de o cultură a multor influențe, cum ar fi anglo-saxon, hispanic și american.
Chiar și astăzi, Texas este încă asociat cu folclorul live, cum ar fi rodeo, country music și filme occidentale.
Mulți fani ai acestei culturi reale în sine, care doresc să cumpere o proprietate în Texas.
Fostul președinte George Bush la numit "Țara promisiunii". Acest adjectiv nu este accidental. Numai în 2016, de fapt, Texas a fost noua patrie pentru 400.000 de oameni noi, provocând o creștere semnificativă a populației naționale.
Prin urmare, nevoia pieței imobiliare de a fi imediat pregătită pentru a face față multor noi cerințe privind locuințele. Vechile ferme au fost renovate pentru a fi mai atractive, mai ales pentru familiile care nu doresc să piardă ocazia de a trăi în America, dar întotdeauna într-o zonă extrem de rurală.

                            
Dacă și tu nu poți să aștepți să te muți în acest pământ curat, ar trebui să știi cu certitudine câteva detalii foarte utile.

1. În primul rând, texanii sunt mari proprietari de imobile. Gândiți-vă că aproape 45% au propria lor casă.

2. North of Texas este foarte faimos pentru combinația modernității cu trecutul. De fapt, puteți întâlni unele zone deosebit de moderne în cai.

3. Opțiunile de locuință sunt vaste și variate. Începe de la apartamente de o singură familie construite în anii '50 până la clădiri înalte și clădiri elegante construite de proprietarii majori de petrol.

4.Dallas, probabil cel mai faimos oraș din Texas din cauza prezenței câmpurilor petroliere, este și zona cea mai bogată. Cele mai frumoase vile din apropierea lacului minunat pornesc de la 17 milioane de dolari.

5. Toți locuitorii au o sensibilitate puternică față de verde și natură în general.
În fiecare an, Planul de tren din Dallas organizează 150 de excursii diversificate în întreg orașul.

                              

6. În această perioadă orientată spre progresul tehnologic, nu putem uita zgârie-norii din anii '90, renăscuți după ce balonul imobiliar a căutat și mai mult.
7. Dallas este foarte faimos pentru colecția sa mare de case moderne de la mijlocul secolului, toate cu aceleași caracteristici, dar unice în felul lor.
Acoperișuri înclinate, ferestre uriașe, băi comune între cele două dormitoare. Cumpărarea de apartamente în stil Dallas implică cheltuieli de 900.000 de dolari.

 

Trebuie remarcat faptul că zonele în care construirea sau cumpărarea unei proprietăți variază considerabil la nivelul financiar.
Prețul mediu pentru zona Dallas-Fort-Worth este de aproximativ 230.000 de dolari.
Bogăția reală a acestor case este valoarea lor pe piață: însăși faptul de a fi construit în statul Texas este o valoare adăugată dificil de devalorizat.

Related Insights

  •  
    Mutarea în Texas: tot ce trebuie să știți

    Mutarea în Texas: tot ce trebuie să știți '' Lone Star State '' '' starea starului solitar ''. Acesta este modul în care Texas este definit, o națiune al cărei motto este "prietenie". După mai multe războaie de independență, în 1845 a devenit parte a Statelor Unite. Această uniune, totuși, nu și- ...

Legate de Imobiliare

Acest lucru Quick Move-acasă este deja în construcție și va fi disponibil în luna octombrie. Vă rugăm să contactați Ernie direct pentru mai multe det...
Complet mobilat / Rent Apartment:    2 dormitoare, un lounge, o baie pe un apartament complet renovat  Toate taxele sunt incluse în chirie (electri...
Cod. 24173

DE ÎNCHIRIAT Casă, Texas, Austin, Wimberley, 1557 Seamans Way Abilene,TX 79602

6,208.90RON
DE ÎNCHIRIAT
Casă

124.3 m²
Casa mea renovat este disponibil să se mute în chirie de la o mare chiriaș e-mail-mi doar
Amplasat în plină expansiune Oak Forest pe lot mare w / copaci maturi. Podele din lemn curat si program de epocă păstra 1950 farmec. Bucătărie se bucu...
Cod. 23198

DE ÎNCHIRIAT Garsonieră, Texas, Houston, Houston, Houston, Texas 77004

6,788.40RON
DE ÎNCHIRIAT
Garsonieră

160 m²
Un apartament nemobilat frumos și bine situat, cu o singură cameră, den, bucătărie și baie. Apartamentul este situat aproape de centrul medical și de ...
Cod. 20813

DE ÎNCHIRIAT Casă rustică, Texas, Dallas, Northeast Dallas, 6941 Dalhart Ln

6,208.90RON
DE ÎNCHIRIAT
Casă rustică

0.09 m²
Lumina abundă în acest minunat 3 dormitoare, 2 bai Lakewood acasa. Frumos actualizate, plan deschis oferă versatilitate și trăiește confortabil. Camer...
Acasă contemporan și elegant, complet renovat de-a lungul incl.. personalizat din lemn si podele din travertin, granit si piatra naturala bai, plus SS...
Cod. 12868

DE VÂNZARE Teren agricol, Texas, San Antonio, San Antonio, San Antonio

3,725,340.39RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

3510 m²
Această proprietate este situată
Cod. 12321

DE VÂNZARE Vilă, Texas, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

17,302,136.49RON
DE VÂNZARE
Vilă

5600 m²
Ultimate Waterfront Estate!
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB