Mutarea în Maldive. Expatriați și trăiți în Maldive

 

 

Când ne gândim la locuri în care vrem să evadăm complet din realitatea înconjurătoare și din rutina zilnică, ei ne vin imediat în minte: Maldive.

Fără o umbră de îndoială, ele reprezintă relaxarea finală în imaginația colectivă. Plajele paradisului, marea cristalină ... ideală pentru cei care doresc să se bucure de liniștea și frumusețea naturii neîmpărțite. De obicei, însă, se presupune că aceste colțuri minunate pot fi destinația unei piețe țintă la un anumit nivel. Nimic nu putea fi mai greșit! Cumpărarea unei proprietăți în Maldive ar putea fi soluția ideală pentru oricine dorește pur și simplu să investească într-o proprietate imobiliară străină. Astăzi, de fapt, vom dezvălui toate sfaturile pentru a face acest mare pas în liniște totală, fără a provoca probleme neplăcute.

Și atunci, dacă sunteți gata, putem începe!

Să începem spunând că Maldivele sunt prezentate ca un mediu total izolat de restul lumii. Această caracteristică nu trebuie subestimată, mai ales dacă vii din lumea occidentală, cu ritmuri frenetice și stres pe ordinea de zi.

               

Acesta este un arhipelag compus din mai mult de o mie de insule, unde este posibil să practicați activități în contact direct cu natura, cum ar fi scufundări cu raze manta și rechini de balenă.

Integrarea cu cultura locală nu va fi atât de dificilă, având în vedere că limba locală, Dhivehi, a fost înlocuită de engleză, predată în școli și vorbită perfect de 98% din populație.

Dar întrebarea pe care o pun mulți oameni este: va fi mai bine să vă mutați în Maldive? Pentru a vă oferi un răspuns cât se poate de aproape de realitate, am decis să includem o listă mică cu prețuri pentru bunurile și serviciile principale. Orașul considerat este capitala, Malè, iar moneda oficială este Rufiyaa din Maldive. (1 rufiyaa din Maldive corespunde la 0,057 euro).

Masă, Restaurant Economic 60,00 Rf

Masa pentru 2 persoane, Restaurant mediu, cu trei feluri de 456,82 Rf

Meniu de la McDonalds (sau meniu echivalent) 139.50 Rf

Lapte (normal), (1L) 25,75 Rf

Cazare cu pâine albă proaspătă (500g) 23,00 Rf

Orez (alb), (1 kg) 9,50 Rf

Ouă (normale) (12) 24,00 Rf

Bilet unic (transport local) 25,00 Rf

Abonament lunar (preț complet) 800,00 Rf

Taxă inițială taxi (tarif normal) 25,00 Rf

De bază (electricitate, încălzire, aer condiționat, apă, gunoi) pentru un apartament de 85m2 3.298,61 rf

Putem spune, în general, că costul vieții este bine proporționat cu oferta prezentă pe teritoriu. Dar ceea ce vrem să știm mai multe despre cum este să ne deplasăm pe piața imobiliară locală.

În toate marile orașe din Maldive, în ceea ce privește proprietățile imobiliare, prețurile sunt sumar omogene, motiv pentru care este la discreția viitorului cumpărător alegerea unui loc mai mult sau mai puțin în apropiere de coastă: frumusețile din jur vor fi la fel de ridicate!

Pentru semnarea unui contract de vânzare, prețurile încep de la 63.686,48 Rf pe metru pătrat. Situația este diferită pentru contractele de închiriere, cu o bază lunară de 9.055,56 Rf. Ce să spun, acum știți totul despre acest pământ ... trebuie doar să împachetați!

Related Insights

  •  
    Mutarea în Maldive. Expatriați și trăiți în Maldive

        Când ne gândim la locuri în care vrem să evadăm complet din realitatea înconjurătoare și din rutina zilnică, ei ne vin imediat în minte: Maldive. Fără o umbră de îndoială, ele reprezintă relaxarea finală în imaginația colectivă. Plajele paradisului, marea cristalină ... ideală pentru ce ...

Legate de Imobiliare

Cod. 36530

DE VÂNZARE Casă, Maldives, Male, Male, center

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Casă

148 m²
Casă frumoasă detașată de vânzare rău
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB