Mutarea la Idaho. Expatriați și locuiți în Idaho

 

Continuând să analizăm care țări sunt cele mai interesante pentru a investi, atenția noastră sa concentrat asupra unui stat american, unde domină frumusețea naturală și o viață de noapte foarte activă.

Traversat de râul Salmon, care garantează anual turismul de nișă (fiind cel mai lung râu din Statele Unite ale Americii), protagonistul de astăzi este statul Idaho. Vrei și tu să cumperi o proprietate în Idaho?

Obosit de rutina obisnuita? Recunoașteți, oricine ar vrea să se schimbe radical atunci când nu găsesc oportunitățile potrivite care să le corespundă personalității și înclinațiilor. Ei bine, noi, la Realigro, astăzi, vă vom oferi ocazia să o faceți! Am pregătit pentru dvs. un mini-ghid dedicat soluționării oricăror îndoieli legate de transferul și investiția dvs. în Idaho.

Costul vieții, accesul la documente și multe altele vor fi punctele focale pe care se va baza acest articol. Deci, dacă sunteți pregătiți, armați-vă cu un stilou și hârtie, pentru că călătoria noastră pentru a descoperi această națiune este pe cale să înceapă!

 

                      

Să începem cu niște noduri istorice, pe care niciodată nu le gustați!

Idaho a devenit un teritoriu supus cucerării când s-au găsit un număr mare de zăcăminte de aur, argint și plumb, care le permitea colonizatorilor să se îmbogățească și să încurajeze comerțul cu alte țări. În prezent, această țară se bazează pe activități de turism și activități industriale care sunt guvernate de agricultură și activități de producție. În ceea ce privește documentația de acces în această țară, se aplică aceleași reguli în vigoare în SUA. Vă reamintim că începând cu anul 2017, au fost aprobate și aplicate controale mult mai stricte, de aceea vă sfătuim să vă pregătiți documentația valabilă corespunzătoare.

Care este costul vieții în Idaho?

Comparativ cu multe alte națiuni din SUA, este foarte scăzut și convenabil. Cum putem deduce acest lucru? Privind datele privind studiile economice și financiare ale capitalei, Boise, pentru a accelera și pentru a înțelege mai bine această situație de avantaje extreme, am inclus o mică listă a bunurilor tipice ale coșului și, în general, a cheltuielilor de bază în Idaho.

Mâncare, restaurant ieftin 14.00 dolari

Lapte (normal), (1L) 0,54 $

Cazare de pâine albă proaspătă (500g) 2,06 $

Orez (alb), (1 kg) 3,59 dolari

Ouă (normal) (12) 1,91 $

Brânză locală (1 kg) 11,75 USD

Piept de pui (dezosat, fara piele), (1 kg) 6.42 dolari

Bilet cu un singur drum (transport local) $ 1.00

Abonament lunar (preț integral) 35,50 RON

Alte utilități (taxă lunară) $ 142.46

Nu în ultimul rând, sectorul nostru este, evident, unul imobiliar!

Ar trebui să cumpăr o proprietate în Idaho? Sau este preferabil să se stipuleze un contract de închiriere? Răspunsul corect este că depinde!

Pentru contractele de închiriere, prețurile din capital încep de la 1.200 de dolari pe lună în centrul orașului. În zonele periferice se ajunge la 700 de dolari. Pentru contractele de vânzare, prețurile încep de la 2.000 de dolari pe metru pătrat pentru zonele cele mai active și cu multe puncte de interes. Prețurile sunt reduse pentru orașele mai puțin atractive.

Mini Ghidul nostru sa încheiat! Vă invităm să vă împachetați pungile și să porniți să descoperiți Idaho!

Related Insights

  •  
    Mutarea la Idaho. Expatriați și locuiți în Idaho

      Continuând să analizăm care țări sunt cele mai interesante pentru a investi, atenția noastră sa concentrat asupra unui stat american, unde domină frumusețea naturală și o viață de noapte foarte activă. Traversat de râul Salmon, care garantează anual turismul de nișă (fiind cel mai lung râu d ...

Legate de Imobiliare

Cod. 9621

DE VÂNZARE Casă, Idaho, Ada County, Boise, Boise

735,822.85RON
DE VÂNZARE
Casă

1500 m²
3 bloc Casă dormitor pe podele terrazzo lac o poveste Copertină auto, garaj, un gratar pe aproape de tot şi de plajă lac.
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB