Mutarea în Wisconsin. Expatriați și trăiți în Wisconsin

 

 

Până acum ai învățat să te cunoști bine. Noi, la Realigro, avem un singur obiectiv: să oferim cititorilor noștri posibilitatea de a face acel mare pas care le-ar putea schimba viața, într-un mod radical și pozitiv. Știi, cumpărarea unei proprietăți nu este niciodată o simplă aventură.

Dar noi, astăzi, avem soluția pentru tine! Într-un mini ghid simplu, dar intuitiv, am adunat toate informațiile necesare pentru a vă permite să acționați în totală seninătate și conștientizare. Vom rezolva orice îndoieli care v-ar putea reține și, în cele din urmă, veți fi 100% sigur că investiția dvs. va fi rambursată pe termen lung.

Națiunea la care vom lucra astăzi și pe care o vom analiza împreună este Wisconsin. Statul, aparținând sistemului federal american, este cu adevărat unic. Acesta este motivul pentru care achiziționarea unei proprietăți în Wisconsin va fi fără îndoială o alternativă viabilă!

Dacă sunteți gata și înarmați cu un stilou și hârtie, putem începe notând toate sfaturile noastre!

                

Să începem cu elementele de bază, cu documentele necesare accesării acestui teren. Așa cum am mai spus, Wisconsin fiind un stat american, legislația din punct de vedere birocratic - administrativ este aceeași. Motivul pentru care va fi necesar un pașaport electronic valabil (cu o valabilitate reziduală mai mare de 6 luni). Dacă intenționați să stați în America mai mult de 90 de zile, va trebui să solicitați viza pentru a intra în Statele Unite ale Americii.

După trecerea acestei stânci, haideți să ajungem în centrul mini-ghidului nostru, analizând costul real al vieții în Wisconsin.
Vom lua în considerare, din punct de vedere al prețurilor, cele referitoare la orașul Milwaukee, amintindu-ne că, în general, acestea sunt destul de omogene în toate orașele din Wisconsin. Pentru a facilita citirea și înțelegerea directă a ceea ce înseamnă să trăiești în această stare, am decis să includem o mică listă referitoare la produsele tipice ale coșului de bunuri și servicii care vor fi necesare odată relocate pe acest pământ. Evident, subliniem că moneda națională este dolarul american.

Masă, restaurant economic 15,00 USD
Masa pentru 2 persoane, Restaurant mediu, 57,50 USD cu trei feluri
Meniu de la McDonalds (sau meniu echivalent) 7,00 USD
Berea națională (0,5L la robinet) 5,00 $
Laptele (normal), (1L) 0,67 USD
Cazarea pâinii albe proaspete (500g) 1,65 USD
Orez (alb), (1 kg) 4,14 USD
Ouă (normale) (12) 2,23 USD
Brânză locală (1 kg) 10,47 USD
Piept de pui (dezosat, fără piele), (1 kg) 6,17 USD
Bilet unic (transport local) 2,25 USD
Abonament lunar (preț complet) 72,00 USD
De bază (electricitate, încălzire, aer condiționat, apă, gunoi) pentru un apartament de 85m2 124,50 USD

Și pentru sectorul imobiliar? Pentru a semna un contract de închiriere, începem de la 738,86 USD lunar, în timp ce, pentru a cumpăra o proprietate în centrul orașului, prețul de bază este de 955,04 USD pe metru pătrat.

Mini-ghidul nostru s-a terminat! Tot ce trebuie să faceți este să vă împachetați gențile!

Related Insights

  •  
    Mutarea în Wisconsin. Expatriați și trăiți în Wisconsin

        Până acum ai învățat să te cunoști bine. Noi, la Realigro, avem un singur obiectiv: să oferim cititorilor noștri posibilitatea de a face acel mare pas care le-ar putea schimba viața, într-un mod radical și pozitiv. Știi, cumpărarea unei proprietăți nu este niciodată o simplă aventură. D ...

Legate de Imobiliare

Situat într-un cartier liniștit din Milwaukee! Această proprietate dispune de două dormitoare, o baie și un garaj de 1.5 detasate cu brizeway! Situat ...
Bucurați-vă de luxul de a nou-renovat, complexul de apartamente profesional gestionate în frumoasa Franklin, Wisconsin. Ascuns de intimitatea top-eval...
Bucurați-vă de luxul de a nou-renovat, complexul de apartamente profesional gestionate în frumoasa Franklin, Wisconsin. Ascuns de intimitatea top-eval...
Cod. 3096

DE VÂNZARE Teren agricol, Wisconsin, Madison, Madison, Madison

49,671,205.24RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

5000 m²
980 de acri (500 ± Ha.) De terenuri agricole prim
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB