Mutarea în Uzbekistan. Expatriați și trăiți în Uzbekistan.

 

Situat în Asia Centrală, fără acces la mare, protagonistul zilei este o națiune cu adevărat unică, care cu siguranță te va surprinde. Vorbim despre Uzbekistan.

Știm foarte bine că, în zilele noastre, cele mai dorite destinații sunt altele, dar vă putem asigura că, în acest caz, surprizele care se pot ascunde în spatele unui teritoriu aparent anonim, sunt multe.

Fără să ne pierdem în discuții mici, să trecem la punct: presupunem că cumpărarea unei proprietăți în Uzbekistan va fi primul lucru la care te vei gândi, după ce ai citit mini-ghidul nostru? Așadar, faceți-vă confortabil: călătoria pentru a descoperi „Usbechia” este pe cale să înceapă!

                   

Așa cum am anticipat, acesta este un teren fără mare fără bloc, dominat spre nord de stepa aridă, bogată în depozite de gaze naturale în platoul deșertului. Acesta este doar un mic indiciu care indică marele potențial economic prezent în acest pământ. Dar să continuăm! La nivel climatic, există în principal un tip continental uscat, cu o schimbare de temperatură foarte puternică. Dar acest lucru a permis crearea naturală a unor vaste arii protejate, de o frumusețe incontestabilă.

Și analizăm în detaliu frumusețile locale, pornind de la principalele orașe.
Odată ajuns în Uzbekistan, nu se poate ignora minunata realitate din Samarkand. Faimos pentru moscheile și mausoleele sale, este, de asemenea, principalul nod al Drumului Mătăsii, care a legat China de Mediterana. Printre cele mai importante locuri de interes, amintim Registanul, o vastă piață mărginită de 3 madrasas, înfrumusețată cu minunata majolică din secolele XV și XVII.


Nu putem uita capitala, Tașkent, care găzduiește aproximativ 2,3 milioane de locuitori. Particularitatea acestei metropole este, fără îndoială, de natură economico-financiară. Cel mai mare centru economic și cultural al republicii, este de fapt leagănul fabricilor de bumbac, fabricilor de mătase, uzinelor mecanice și industriilor chimice. Rolul asumat în sectorul comunicațiilor nu este mai puțin important.

Prin urmare, ați reușit deja să înțelegeți cum în două dintre principalele orașe uzbece, este posibil să găsiți propria dimensiune, având în vedere coexistența mai multor factori multipli.

Dar să lăsăm aspectul peisajului pentru o clipă și să ne concentrăm asupra costului vieții în Uzbekistan.

Pentru aceasta, am decis să introducem o mică listă referitoare la prețul principalelor bunuri și servicii prezente pe acest teren. Reamintim că moneda națională este suma uzbeacă, care corespunde la 0,0001 Euro.

Masă, restaurant economic 3,05 €
Masa pentru 2 persoane, restaurant mediu, trei cursuri 13,54 €
Meniu de la McDonalds (sau meniu echivalent) 1,80 €
Berea națională (0,5L la robinet) 0,90 €
Laptele (normal), (1L) 0,55 €
Cazarea pâinii albe proaspete (500g) 0,13 €
Orez (alb), (1 kg) 0,65 €
Ouă (normale) (12) 0,91 €
Brânză locală (1 kg) 3,91 €
Bilet unic (transport local) 0,14 €
Abonament lunar (preț complet) 13,54 €

Rămâne să abordăm o singură problemă: cea referitoare la transferul pe acest teren.
Cu 132,64 EUR pe lună, poate fi semnat un contract de închiriere. În timp ce cu 398,69 EUR pe metru pătrat, o proprietate este însușită printr-un contract de vânzare.

V-am oferit toate cărțile câștigătoare: tot ce trebuie să faceți este să le jucați!

Related Insights

  •  
    Mutarea în Uzbekistan. Expatriați și trăiți în Uzbekistan.

      Situat în Asia Centrală, fără acces la mare, protagonistul zilei este o națiune cu adevărat unică, care cu siguranță te va surprinde. Vorbim despre Uzbekistan. Știm foarte bine că, în zilele noastre, cele mai dorite destinații sunt altele, dar vă putem asigura că, în acest caz, surprizele ca ...

Legate de Imobiliare

Cod. 2118

DE VÂNZARE 3 camere, Uzbekistan, Taškent, Taškent, center

170,625.00RON
DE VÂNZARE
3 camere

80 m²
Apartament frumos în centrul orașului, cu 6 camere, climatizare, balcon panoramic, poziție sud-vestică, pivniță. Pentru a fi parțial reorganizat.
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB