Mutarea la Ohio. Expatriați și locuiți în Ohio

 

Printre țările cele mai frumoase și viabile, cu stele și dungi, identificăm, fără îndoială, o realitate unică de acest gen. Cu Columb ca capitala si o istorie interesanta din diferite puncte de vedere, terenul acoperit de mini ghidul nostru este Ohio. Singurul stat american care nu are un drapel național dreptunghiular, dar cu coadă, va fi în prezent ținta Realigro!

Până acum ați învățat să ne cunoașteți, întotdeauna dorim să vă oferim posibilitatea de a vă transforma radical și într-un mod avantajos, pentru a vă schimba viața întotdeauna la cele mai bune! Și astăzi, numai pentru voi, care sunteți cei mai loiali cititori, vă vom oferi toate informațiile de care aveți nevoie pentru a face acest lucru cu stil.

Cumpărarea unei proprietăți în Ohio va fi imperativul care vă va garanta o investiție cu adevărat excepțională. Nu vă faceți griji dacă nu aveți o imagine clară a situației. Cu mini ghidul nostru vă vom permite să luați în cele din urmă acest pas în liniște completă. Și apoi, dacă sunteți gata și mai presus de toate înarmați cu un stilou și hârtie pentru a scrie toate sfaturile câștigătoare, putem începe!

                  

Să începem prin a spune că, la fel ca toate națiunile americane, Ohio are, de asemenea, nevoie de o atenție deosebită în ceea ce privește documentația de intrare. Dacă obiectivul dvs. este de a călători în Statele Unite pe o călătorie de afaceri sau pentru turism, puteți profita de Programul de scutire de vize.

Pentru a accesa programul de care aveți nevoie:

· Călătoriți exclusiv pentru afaceri și / sau turism

· Rămâneți în Statele Unite nu mai mult de 90 de zile

· Aveți un bilet retur.

Odată ce am stabilit condițiile de bază pentru accesarea orașului Ohio, intrăm în centrul ghidului nostru și încercăm să înțelegem costul vieții în această țară, luând capitalul Columb ca referință.

Am decis să includem o mini-listă cu produsele tipice ale coșului de mărfuri și, în general, cu cheltuielile standard pe care trebuie să le suporți odată ce intrăm în Ohio.

Masa, Restaurantul Economic 9,00 RON

Mâncare pentru 2 persoane, restaurant mediu, trei cursuri $ 42.50

Meniu de la McDonalds (sau un meniu echivalent) $ 7.25

Beer național (0,5L pe robinet) 3,50 RON

De bază (electricitate, încălzire, aer condiționat, apă, gunoi) pentru un apartament de 85m2 $ 149.73

Centru sportiv, Taxa lunară pentru un adult de 44.00 USD

Putem spune că orașul se pretează însă la un nivel de viață destul de accesibil. De asemenea, ne amintim că serviciile, ca în majoritatea SUA, sunt deosebit de eficiente și bine distribuite pe întreg teritoriul național.

Și cum rămâne cu achiziționarea unei proprietăți?

Semnarea unui contract de închiriere pentru o proprietate din centrul orașului generează un minim de 900 de dolari pe lună. În timp ce, pentru a cumpăra o proprietate în aceeași zonă, prețurile pe metru pătrat sunt în jur de 1.000 de dolari.

Ce pot să spun, sperăm că mini ghidul nostru a fost util și ... au o călătorie plăcută la Ohio!

Related Insights

  •  
    Mutarea la Ohio. Expatriați și locuiți în Ohio

      Printre țările cele mai frumoase și viabile, cu stele și dungi, identificăm, fără îndoială, o realitate unică de acest gen. Cu Columb ca capitala si o istorie interesanta din diferite puncte de vedere, terenul acoperit de mini ghidul nostru este Ohio. Singurul stat american care nu are un drape ...

Legate de Imobiliare

Cod. 28168

DE VÂNZARE Altele (comerciale), Ohio, Summit County, Akron, Rolling Acres

235,030,878.86RON
DE VÂNZARE
Altele (comerciale)

0.19 m²
Una dintre cele mai mari mall-uri disponibile în întreaga Statele Unite ale Americii. EB-5 Visa Potential, 140 de magazine de vânzare cu amănuntul, 20...
Cod. 10702

DE VÂNZARE Vilă, Ohio, Cincinnati, Lockland, 710 Maple Ct

187,554.64RON
DE VÂNZARE
Vilă

1300 m²
$ 51K capitalului propriu. SUPER IEFTINE Cincinnati
UNAVAILABLE
Cod. 3487

DE VÂNZARE Vilă, Ohio, Cleveland, Cleveland, Cleveland

25,853,396.67RON
DE VÂNZARE
Vilă

378 m²
Pentru salehouse.
UNAVAILABLE
Cod. 3485

DE VÂNZARE Vilă, Ohio, Columbus, Miami-Ohio, Columbus

7,520,988.12RON
DE VÂNZARE
Vilă

303 m²
De vânzare
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB