Mutarea la Martinica. Expatriați și locuiți în Martinica

 

 

Vara vine și avem o surpriză mare pentru tine. Vă vom permite să vă schimbați radical viața, cu un bilet simplu într-una din cele mai frumoase destinații din Caraibe din lume. În inima arhipelagului Caraibelor, de fapt, există insule care găzduiesc oportunități unice și bogate pentru a fi confiscate! Din acest motiv, putem dezvălui doar protagonistul mini-ghidului nostru. Astăzi, în această zi fierbinte mai, vă vom oferi toate informațiile pentru a cumpăra o proprietate în Martinica!

Da, inima Antilelor cu capitala Fort-De-France este sub lupa noastră! Trebuie doar să începem! Trebuie doar să vă armonizați cu hârtie și pix, gata să scrie toate sfaturile pe care vrem să le oferim!

                   

Să începem prin a spune că această insulă are o suprafață care găzduiește un regat minunat: acela al pădurii tropicale. Există numeroase specii care, chiar și în ceea ce privește viața sălbatică, sunt prezente pe teritoriu. Acesta este un teren descoperit de Columb în îndepărtat 1502, în timpul al patrulea voiaj al său, el a dedicat descoperirea infamul „“ New World „“ Un detaliu interesant este dat numele insulei in sine:. Madinina, literalmente „“ insula de flori ", pentru a sublinia varietatea acestora. Dar bogăția insulei este dată și de ruinele și monumentele care mărturisesc un trecut istoric unic.

Populația locală este în cea mai mare parte africană, dar în ultimii ani rata demografică a crescut datorită numeroșilor turiști care, odată la fața locului, s-au transformat mai târziu în cetățeni, au cumpărat o proprietate și apoi au investit în caramida locală. oficialul este cel francez, însă bogăția culturală a locului este caracterizată nu numai de tradițiile de hrană și vin, ci mai ales de limbă. De fapt, literatura insulei este fiica unor scriitori celebri precum Patrick Chamoiseau, Édouard Glissant, Aimé Césaire, Frantz Fanon, Joseph Zobel și mulți alții.

Genul de muzică și dansul sunt variate, dansate și jucate continuu pe străzile orașelor și, după cum se poate deduce, cel mai important festival este cel al carnavalului.

Care sunt documentele pentru a accesa acest paradis?

Cartea de identitate sau pașaportul este ambivalentă. În plus, trebuie amintit că în prezent nu există situații critice deosebite la nivelul securității.

Fiind un stat "satelit" al Franței, moneda curentă este euro. Dar, în ciuda acestui fapt, costul vieții se dovedește a fi ușor diferit față de standardele europene.

Analizăm aceste variații în detaliu:

Depunerea pâinii proaspete albe (500g) € 2,19

Bilet unic (transport local) € 1,30

Alte utilități lunar 180 €

Și cum rămâne cu achiziționarea unei proprietăți?

Micul Paris al Antilelor, care se bucură de un bun patrimoniu arhitectural, prezintă o gamă largă de opțiuni. Acesta începe de la un minim de 300.000 de euro pentru a ajunge la cifre cu mult mai mari. Mini ghidul zilei sa terminat! Vă dorim o călătorie plăcută pentru a descoperi una dintre cele mai frumoase țări din lume!

Related Insights

  •  
    Mutarea la Martinica. Expatriați și locuiți în Martinica

        Vara vine și avem o surpriză mare pentru tine. Vă vom permite să vă schimbați radical viața, cu un bilet simplu într-una din cele mai frumoase destinații din Caraibe din lume. În inima arhipelagului Caraibelor, de fapt, există insule care găzduiesc oportunități unice și bogate pentru a fi ...

Legate de Imobiliare

Vila F4 de tip hacienda pe un teren de 602 m2 cu vederi impresionante la Marea Caraibelor și la munte curățat. Acesta este echipat la parterul unei pi...
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB