Mutarea în Jamaica. Expatriați și trăiți în Jamaica.

 

 

Până acum ne cunoașteți bine. Noi, la Realigro, suntem într-adevăr neobosiți. Încercăm întotdeauna să creăm o imagine liniară și clară a diferitelor țări pe care le analizăm pentru tine. Găsirea pământului visurilor tale în care să trăiești nu este întotdeauna atât de simplă. Motivele sunt diferite, dar cunoașterea de bază a caracteristicilor locului lipsește și, probabil, există și multă teamă înainte de a putea face acest mare pas.

Acesta este motivul pentru care, astăzi, am decis să selectăm o națiune unică în felul său, întrucât este apropiată geografic de continentul american, dar are multe caracteristici ale celei africane.

Cumpărarea unei proprietăți în Jamaica ar putea fi o soluție viabilă pentru a vă schimba viața radical! Și atunci, dacă ești curios, tot ce trebuie să faci este să te înarmezi cu un pix și hârtie! Mini ghidul, semnat Realigro, urmează să înceapă!

                  

De ce Jamaica este atât de dorită de investitori? În primul rând, ne amintim că, la fel ca toate celelalte insule din Caraibe, Jamaica este caracterizată și de prezența unor plaje foarte albe, marea este în mod evident cristalină și, așa cum am afirmat anterior, prin legătura puternică cu Africa.

Printre cele mai frumoase și speciale locuri, merită menționate Golful Montego, Ocho Rios, Negril și Port Antonio. Acestea reprezintă principalele centre turistice, care găzduiesc numeroase stațiuni, dar mai ales vile de lux. Cine nu a auzit niciodată despre Montego Bay ca capitală a terenului de golf? Sau minunata plajă din Negril punctată cu palmieri înalți?
Iubitorii de natură și ecoturism nu se vor plictisi, cu siguranță, datorită spectaculoaselor Munții Albastre, numeroaselor plantații istorice unde este posibil să degustați fructele tropicale tipice ale locului.

Totuși, Jamaica se mândrește cu prezența caselor și a vilelor cu adevărat unice, atât prin structură, cât și prin culori, vii și atractive. Cu o taxă lunară minimă de 233,78 EUR, puteți semna un contract de închiriere pentru una dintre fermecătoarele case din Jamaica, în timp ce cu 1.346,40 € pe metru pătrat puteți cumpăra cu ușurință o proprietate.

Dar care este costul vieții în Jamaica? Deja din prețurile menționate mai sus, a fost posibil să avem o imagine foarte generală a situației, despre această problemă. Dar pentru a o defini mai bine, am decis să adăugăm câteva informații, subliniind importanța valorii pentru bani pe baza principalelor bunuri și servicii jamaicane.
Înainte de a analiza o listă mică, vă reamintim că moneda națională este dolarul jamaican, corespunzând la 0,006 euro.

Masă, restaurant economic 3,98 €
Masa pentru 2 persoane, Restaurant mediu, Trei feluri 39,77 €
Meniu de la McDonalds (sau meniu echivalent) 4,74 €
Berea națională (0,5L la robinet) 1,66 €
Bilet unic (transport local) 0,66 €
Abonament lunar (preț complet) 37,12 €
Facturi lunare 75,00 €
Laptele (normal), (1L) 2,13 € 1,66-2,80
Cazarea pâinii albe proaspete (500g) 1,92 € 1,06-2,41
Orez (alb), (1kg) 0,85 € 0,33-1,75
Ouă (normale) (12) 2,43 €
Grădiniță (sau grădiniță), cu normă întreagă, privată, lunar pentru 1 copil 267,34 €

Înainte de a încheia, dorim să vă spunem și câteva informații importante.
Prima este limba: Jamaicanul. Acesta este un fel de dialect englezesc, motiv pentru care va fi suficientă cunoașterea de bază a limbii anglo-saxone.
Cel de-al doilea se referă la documentele de călătorie. Pentru a intra în Jamaica, este necesar un pașaport și, dacă este cazul, o viză pentru cei care doresc să rămână pe insulă.

Ce să spun, vă putem dori doar o călătorie bună pentru a descoperi Jamaica!

Related Insights

  •  
    Mutarea în Jamaica. Expatriați și trăiți în Jamaica.

        Până acum ne cunoașteți bine. Noi, la Realigro, suntem într-adevăr neobosiți. Încercăm întotdeauna să creăm o imagine liniară și clară a diferitelor țări pe care le analizăm pentru tine. Găsirea pământului visurilor tale în care să trăiești nu este întotdeauna atât de simplă. Motivele sunt ...

Legate de Imobiliare

Cod. 38959

DE VÂNZARE +5 camere, Jamaica, Westmoreland, St Ann, Discovery bay jamaica

9,401,235.15RON
DE VÂNZARE
+5 camere

10000 m²
O proprietate fabulos de opt dormitoare cu vederi uimitoare și piscină aproape de plaja Puerto Seco. Clădire de lux, cu vedere la ocean, în renumit...
Cod. 37465

DE VÂNZARE Teren construibil, Jamaica, Westmoreland, NEGRIL, Little Bay District- Little London

47,006.18RON
DE VÂNZARE
Teren construibil

1000 m²
Acesta este terenul din Little Bay - Little London Westmoreland Jamaica În prezent, cu case prefabricate în stare excelentă - nu departe de faimosul ...
Cod. 27855

DE VÂNZARE Vilă, Jamaica, Kingston, Kingston, Kingston

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Vilă

250 m²
Vila de vânzare
Cod. 27611

DE VÂNZARE Casă, Jamaica, May Pen, Mandeveille, 3 A Godfrey Lands

2,820,370.55RON
DE VÂNZARE
Casă

557.42 m²
Mandeville este capitala și cel mai mare oraș din parohia din Manchester, in județul Middlesex, Jamaica. În 2005, orașul avea o populație estimată la ...
Cod. 21766

DE VÂNZARE Casă, Jamaica, Westmoreland, NEGRIL, WEST END ROAD

4,113,040.38RON
DE VÂNZARE
Casă

232.26 m²
Trei clădiri separate, toate cu vederi spectaculoase la ocean, plus sferturi de curatenie separate. Inclusiv o casă principală cu două etaje, cu două ...
UNAVAILABLE
Cod. 16696

DE VÂNZARE Casă, Jamaica, St Catherine, Hopedale, 103 Wellington Drv. Hopedale

658,086.46RON
DE VÂNZARE
Casă

2700 m²
Proprietar a migra foarte curând. Acasă trebuie să vândă. foarte mari şi spaţioase 4 dormitoare, două garaj auto, magazin / spălătorie, trei bai, Depo...
UNAVAILABLE
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB