Mutarea la Antigua și Barbuda. Expatriați și locuiți în Antigua și Barbuda

 

"Cu tot efortul, totul este atins". Acesta este motto-ul pe care se bazează una dintre cele mai frumoase realități din Caraibe din lume. Înconjurat în întregime de Oceanul Atlantic și aparținând Commonwealth-ului, principalul jucător din mini-statul nostru se bucură de unicitatea și frumusețea extraordinară.

Te-ai saturat de rutina zilnica obisnuita si ai vrea sa dai un impuls monotoniei? Visul tău este să trăiești într-un paradis de 265 de zile pe an? Știm că aceste aspirații sunt adesea blocate de nu temeri indiferente: voi reuși să o fac până la sfârșitul lunii? Voi găsi o casă care se potrivește nevoilor mele? Este realitatea locală potrivită standardului meu de viață?

Ei bine, astăzi veți avea toate răspunsurile pe care le căutați chiar aici, în acest mini ghid, simplu și intuitiv.

Cumpărarea unei proprietăți în Antigua și Barbuda va fi soluția pentru toate întrebările dvs., deoarece, la sfârșitul acestei lecturi, veți putea să vă mișcați perfect și să investiți în cel mai corect mod.

              

Deci, dacă sunteți gata să vă aruncați în această aventură, tot ce trebuie să faceți este să vă armonizați cu un stilou și hârtie pentru a scrie toate sfaturile noastre. Călătoria noastră este pe cale să înceapă! Să începem cu câteva noțiuni istorice, esențiale pentru a înțelege mai bine cultura locului

Antigua a fost întâlnit inițial de Christopher Columbus în 1493 și colonizat de englez până în 1632, care a introdus și instalat o "economie bazată pe plantațiile de tutun și trestie de zahăr. Odată cu emanciparea sclavilor, totuși, în 1833, întregul sistem a suferit o agitare profundă, până la obținerea independenței mult dorite numai în 1981.

În prezent, economia se bazează în principal pe turism, atât de mult încât acest sector reprezintă aproximativ jumătate din produsul intern brut. Există într-adevăr multe stațiuni de lux, susținute de investiții bancare și servicii financiare care au birouri de satelit în Antigua. Singura limită pentru agricultură este oferta redusă de forță de muncă, dat fiind faptul că sectoarele menționate mai sus colectează și ocupă aproximativ 80% din populația locală. Chiar și sectorul de cercetare și educație are o importanță deosebită, mai ales că, din cauza muncii unor investitori străini, a fost inaugurat Colegiul de Medicină al Universității Americane. Care sunt documentele necesare pentru a avea acces la acest stat?

Obligatoriu este pașaportul cu cel puțin o valabilitate reziduală de șase luni la momentul intrării în țară. Pentru o ședere de peste 3 luni, este necesară o viză. Din punct de vedere al securității, acesta este un loc care nu prezintă elemente specifice ale criminalității. Limba vorbită este engleza, iar moneda în vigoare este dolarul din Caraibe de Est (EXD), care este de 0,33 euro.

Acum, să analizăm costul vieții. Vorbim despre un teren care oferă atât atît în ceea ce privește frumusețea, cît și activitățile ocupaționale. Doar pentru a obține o idee, raportăm o mică listă de produse și cheltuieli care ar putea fi întâmpinate o dată în Antigua.

Masa, Restaurantul Economic € 8.29

Depunerea pâinii proaspete albe (500g) 1,33 €

Orez (alb), (1kg) 1,65 €

Ouă (normal) (12) € 3.31

Bilet unic (transport local) € 0.83

De bază (electricitate, încălzire, aer condiționat, apă, gunoi) € 82,86

Nu în ultimul rând este întrebarea prin excelență: cumpărarea unei proprietăți în Antigua și Barbuda. Dacă Oprah Winfrey, Giorgio Armani, Richard Branson și Eric Clapton au decis să cumpere oa doua casă aici, putem înțelege bine că obiectivul de referință este acela de lux. Dar oportunitățile nu lipsesc nici pentru cei care doresc să trăiască zilnic într-o astfel de realitate unică, chiar și fără prea multe conforturi.

Ce să spunem, sperăm că mini ghidul nostru a fost util și ... sunteți încă acolo? Fugiți pentru a rezerva biletul dvs. unic pentru acest paradis!

Related Insights

  •  
    Mutarea la Antigua și Barbuda. Expatriați și locuiți în Antigua și Barbuda

      "Cu tot efortul, totul este atins". Acesta este motto-ul pe care se bazează una dintre cele mai frumoase realități din Caraibe din lume. Înconjurat în întregime de Oceanul Atlantic și aparținând Commonwealth-ului, principalul jucător din mini-statul nostru se bucură de unicitatea și frumusețea ...

Legate de Imobiliare

Cod. 28255

DE VÂNZARE Vilă, Antigua şi Barbuda, St. Mary, Jolly Harbour, antigua

1,644,399,460.19RON
DE VÂNZARE
Vilă

1500 m²
4 vile pe același teren, un conac și alte 3 vile pentru persoane peste 10 camere piscina mai mult de 1.500 mp vederi magnifice la mare, facilități de...
Cod. 21801

DE VÂNZARE Teren construibil, Antigua şi Barbuda, St. Mary, Bolans, Antigua West Indies

4,342,361.54RON
DE VÂNZARE
Teren construibil

4.65 m²
Hill Ocean Side vedea asta 1.15 hectar de teren este situat pe partea de sud a insulei într-o dezvoltare exclusiv high end. Aproape de Dezvoltare Ridg...
Cod. 17666

DE VÂNZARE Vilă, Antigua şi Barbuda, St. Mary, St.Mary, 271 Palm Beach Dr.

14,388,495.28RON
DE VÂNZARE
Vilă

371.61 m²
Vila stil toscan în Marea Caraibelor. Plaja Vila de lux pe plaja frumoasa cu nisip alb din Port Jolly. În plus, proprietatea are 90 de metri de perete...
Cod. 14632

DE VÂNZARE Vilă, Antigua şi Barbuda, St. Mary, Jolly Harbour, 271 Palm Beach Dr.

16,032,894.74RON
DE VÂNZARE
Vilă

380 m²
Subliniază     * Beachfront şi private barca Dock     * Custom Proiectat     * Impecabil Întreţinute     * Inchisa comunitare     * Aria de pis...
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB