Mutarea la Anguilla. Expatriați și locuiți în Anguilla

 

 

Dintre orașele cele mai dorite de investitori din Caraibe, cu siguranță nu am putut să nu menționăm un mic paradis, cufundat în marea cristalină și dotat cu 33 de plaje minunate. Dacă doriți să nu trăiți numai într-un loc unic, dar și bogat în numeroase oportunități, răspunsul este sub ochii dvs., închis într-un singur cuvânt: Anguilla.

Cumpărarea unei case din Anguilla va fi ceea ce vă va permite să faceți o schimbare în viața voastră. Tot ce trebuie să faceți este să urmăriți cu atenție următoarele linii. De fapt, noi, de la Realigro, am creat un mini-ghid personalizat pentru dvs., capabil să combine atât răspunsurile la toate întrebările principale care apar în ceea ce privește locurile noi de descoperit, cât și în ceea ce privește acest teren fantastic. Și atunci, dacă ești gata, putem începe!

                                             

                 

Să începem prin oferirea unor informații despre geografia zonei: care sunt cele mai frumoase locuri de vizitat?

Una dintre cele mai frumoase experiențe de a încerca, odată aterizată în Anguilla, este turul cu barca pe plaja Little Bay. Una dintre cele mai mici, dar și cele mai renumite coaste ale Națiunii, este scăldată de o mare turcoază și cristalină, ideală pentru snorkelere. Vizibilitatea excelentă vă va garanta aprecierea recifului coral infam, foarte colorat și bogat în varietate (între floră și faună). faună) care nu se găsește în alte părți ale lumii.

Dar care sunt documentele necesare pentru a accesa acest colț al paradisului?

În dependență directă de Regatul Unit, insula prevede o legislație care respectă legislația britanică, inclusiv în ceea ce privește documentația de călătorie. Puterea executivă se află de fapt în fața reginei, care, bineînțeles, este reprezentată de guvernatorul Anguillului. În ceea ce privește costul vieții, putem spune că prețurile tind să nu difere mult față de media europeană. Cu toate acestea, fiind o locație turistică în principal, este de înțeles că, în special în sezonul de vârf, există prețuri ușor mai mari.

Prin urmare, excluderea cheltuielilor pentru "călător", pentru cei care doresc să achiziționeze o proprietate în acest teren, trebuie să se refere la o legislație de origine europeană (și anume britanică) și un cost de trai care nu este foarte scăzut, locații atractive din punctul de vedere al turismului În ceea ce privește bunurile imobile, și în acest caz, cheltuielile cu care va trebui să se confrunte viitorul investitor sunt calibrate în funcție de zona de referință.

Cu toate acestea, aceasta este o piață orientată spre segmentul de lux, care însă extinde sfera portofoliilor străine de-a lungul timpului, garantând o potrivire perfectă între cerere și ofertă.

În concluzie, putem afirma că, în ciuda trăsăturilor unui oraș tipic din Caraibe, legislația europeană, combinată cu frumusețea necontestată a locului, garantează o mai mare securitate în ceea ce privește investițiile și fără îndoială un randament fantastic în ceea ce privește proprietățile dobândite.

Sperăm că ghidul nostru mini a fost exhaustiv: nu vă putem decât să vă dorim o călătorie plăcută!

Related Insights

  •  
    Mutarea la Anguilla. Expatriați și locuiți în Anguilla

        Dintre orașele cele mai dorite de investitori din Caraibe, cu siguranță nu am putut să nu menționăm un mic paradis, cufundat în marea cristalină și dotat cu 33 de plaje minunate. Dacă doriți să nu trăiți numai într-un loc unic, dar și bogat în numeroase oportunități, răspunsul este sub och ...

Legate de Imobiliare

Cod. 3856

DE VÂNZARE Activitate comercială, Anguilla, The Valley, The Valley, center

295,494.00RON
DE VÂNZARE
Activitate comercială

177 m²
b) beneficiați de terenul dintre aceste 33m și proprietatea cu posibilitatea de a crea facilități temporare. 1) Bucătăria de 26 m2 este acoperită c...
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB