Petreceți puțin într-un paradis, soluție? : Slovenia Ghidul complet

Petreceți puțin într-un paradis, soluție? : Slovenia
 Ghidul complet


Pun pariu că, dacă nu aș fi citit titlul acestui articol, nu ați fi ghicit niciodată că această fotografie a fost luată chiar în Slovenia?

            

De asemenea, pariez că nu știți că Slovenia este una dintre statele în care în ultimii ani mulți străini s-au mutat pentru a găsi un loc de muncă mai bun și au un nivel de trai mai înalt.

Nu vă faceți griji, sunteți pe site-ul potrivit! În acest mini-ghid vă vom oferi toate informațiile necesare care vă vor face să fugi pentru a cumpăra o casă din Slovenia pentru a vă transfera.

Întotdeauna începem de la documentele necesare

Dacă sunteți cetățean al UE, țările AELS și țări precum Cipru, Cehia, Lituania, Estonia, Croația, Ungaria, Polonia, Letonia, Malta și Slovacia, nu veți avea nevoie de viză pentru o ședere mai mică de trei luni.

Cu toate acestea, pentru perioade mai lungi de reședință, trebuie să certificați că sunteți în posesia unei asigurări regulate de venit și de asigurări de sănătate.
Veți primi un cod fiscal numit EMSO care vă va ajuta să interfață cu autoritățile fiscale, băncile și, în general, pentru toate aspectele legate de afaceri.

limbă

Dacă obiectivul dvs. este de a vă deplasa permanent în această țară, va fi util să începeți să experimentați limba națională. Vă va ajuta atât să lucrați mai bine, căutați oportunități de angajare mai apropiate de personalul dvs. profesional, cât și să socializați cu alții.
Nu, nu te speria! Dacă nu sunteți deosebit de abil să învățați o nouă limbă, puteți să vă apropiați întotdeauna de engleza.

Principalele domenii în care să găsească o casă

Trei sunt principalele regiuni ale Sloveniei.
Să începem cu prima, Gorenjska.
Renumit pentru peisajele de vis și parcul național Triglav, este o destinație pentru adunările anuale de vară de entuziaști de alpinism, pescuit și drumeții.
În timpul iernii, pe de altă parte, sporturile sezoniere tipice, cum ar fi schiul și patinajul, sunt deosebit de populare.

Dacă vorbim despre centrul Sloveniei, nu putem menționa capitala, Ljubljana, centrul economic, instituțional și cultural al națiunii.

Teatrele și muzeele și în special galeriile de artă permit oricui să găsească locul pentru a-și hrăni pasiunea artistică.
Legătura cu celelalte țări este foarte importantă. Rețeaua feroviară care începe de aici este foarte bine conectată cu țările vecine.

Nu în ultimul rând, regiunea Drava, care găzduiește în Maribor celebrul "stadion de zăpadă", o destinație populară pentru toți fanii de schi care concurează în fiecare an în cele mai importante curse.
Dar această regiune este, de asemenea, bogată în ferme, ideală pentru cei care doresc să investească și să-și deschidă propria afacere.

Să vorbim despre impozitare acum (liniște, nu un punct de sânge)

Sistemul fiscal prevede doar un profit de 17% din profit pentru cei care doresc să investească Slovenia.

Totul aici.


Și acum, în cele din urmă, ceea ce așteptați: clădirile

Vă sfătuiesc, indiferent de tipul de contract și de proprietate, să vă mutați într-o zonă aproape de locul de muncă.
Investițiile care sunt, de obicei, profitabile pe termen scurt sunt în Sezena și Capodstria.
Au fost aplicate planuri de reglementare pentru a satisface nevoile multor străini care au decis să se mute în Slovenia.
Prețurile încep de la 30.000 € pentru un apartament independent, până la 100.000 dacă intenționați să cumpărați o vilă de lux.

În concluzie, trăirea în Slovenia este utilă și vă va permite să investiți într-unul dintre cele mai frumoase paradisuri din Europa.

Related Insights

  •  
    Petreceți puțin într-un paradis, soluție? : Slovenia Ghidul complet

    Petreceți puțin într-un paradis, soluție? : Slovenia  Ghidul complet Pun pariu că, dacă nu aș fi citit titlul acestui articol, nu ați fi ghicit niciodată că această fotografie a fost luată chiar în Slovenia?              De asemenea, pariez că nu știți că Slovenia este una dintre statele ...

Legate de Imobiliare

Cod. 40629

DE VÂNZARE Vilă, Slovenia, Primorska, Izola, Malija 147A

1,674,466.00RON
DE VÂNZARE
Vilă

125 m²
Casa este situată pe un teren de 600 m2; suprafața de locuit este de aproximativ 125 m2 pe două etaje: - intrare la parter, living cu bucătărie, to...
Cod. 40411

DE VÂNZARE Hotel, Slovenia, Portorose, strugnano, dobrava 4a

3,792,173.00RON
DE VÂNZARE
Hotel

950 m²
Într-o locație de elită de pe Belvedere de deasupra Isola, se vinde o casă construită între 1985 și 1990. Pe 1.275 m² de teren, există o casă mare cu ...
Cod. 40042

DE VÂNZARE Casă, Slovenia, Primorska, Ajdovščina, Brje

423,541.40RON
DE VÂNZARE
Casă

120 m²
Casă de vânzare, Brje, în Municipiul Ajdovščina, Rezumat: O casă veche drăguță situată într-un sat destul de pe un deal mic, cu o vedere minunat...
Cod. 39797

DE VÂNZARE Casă, Slovenia, Ljubljana, Whole, Slovenia

246,245.00RON
DE VÂNZARE
Casă

1 m²
Slovenia este o țară mică, cu un peisaj divers. Oriunde te-ai afla, ești aproape de dealuri, mare, lacuri, râuri, lumea carstelor și a avionului, spa ...
Cod. 39362

DE VÂNZARE Mansardă, Slovenia, Primorska, Sežana, Križ, Sežana

2,290,078.50RON
DE VÂNZARE
Mansardă

264 m²
Casă de vânzare la parter cu mansardă, parțial subteran, disponibilă imediat. Compus din bucătărie, sufragerie, sufragerie, trei dormitoare, două băi ...
Cod. 39242

DE VÂNZARE Altele (comerciale), Slovenia, Gorenjska, Dovje, Dovje 98

2,856,442.00RON
DE VÂNZARE
Altele (comerciale)

345 m²
Vindem magazinul nostru - casa cu 7 apartamente cu firma s.r.o. Acest magazin este ideal pentru un cuplu mai tânăr care, pe lângă munți și natură, se ...
Vand cabinet stomatologic Vând cabinet stomatologic în Koper / Slovenia în clădirea comercială »Barka« situată într-o stradă comercială cu vizibili...
Cod. 39088

DE VÂNZARE Casă, Slovenia, Capodistria, Pirano, Dragonja3

Reserved negotiation
DE VÂNZARE
Casă

230 m²
Casă separată pe două etaje  mai mult teren de 200mp construibil  mai mult teren de 3.400mp. grădină. Casa este situată la 2 km de la mare Portorož...
Se vinde un weekend în Sviščaki (Mali Sviščaki) lângă Koper, complet mobilat Ilirska Bistrica. Casa are 3 etaje. Parterul are o bucătărie cu sufrag...
Cod. 38918

DE VÂNZARE Casă, Slovenia, Savinjska, Smartno ob Paki, Gavce 47b

787,984.00RON
DE VÂNZARE
Casă

150 m²
Casa este complet subsol. Aici veți găsi camera de la subsol, sala de mese cu bucătărie mică, sala cazanelor, toaleta oaspeților și o încăpere suplime...
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB