California: sfaturi pentru o vacanță de vis

California: sfaturi pentru o vacanță de vis

Cine nu a visat niciodată să se mute în California? Sau pur și simplu pentru a petrece o vacanță?
Visul american, echilibrul corect între inovația tehnologică și natura sălbatică și necontaminată. Statul de a vizita "pe drum" pentru aventurile mai aventuroase și confortabile de-a lungul plajelor Santa Monica pentru o relaxare absolută.

Dacă doriți, de asemenea, să realizați visul dvs. american, pur și simplu trebuie să urmați aceste sfaturi.

Mai întâi de toate, este necesar să alegeți tipul călătoriei care urmează să fie organizată.
Pentru o vacanță în numele naturii, Parcul Național Yosemite nu poate fi exclus. Parcul oferă posibilitatea practicării diferitelor activități, cum ar fi rafting și drumeții. Imposibil să nu fie vătămat de Valea Yosemitei, Half Dome, Glacier Point (ideal pentru schi fond) și cascade.

Pentru cei care nu pot renunța la agitația orașului, va trebui să sară în San Francisco cu Podul de Aur și Los Angeles, orașul cinematografului din Hollywood.

Înconjurat de Oceanul Pacific, San Francisco dispune de case victoriene umplute cu colori.In apropierea orașului este, de asemenea, celebra închisoare Alcatraz, cartierul Fisherman Wharf este cunoscut pentru magazinele sale de suveniruri, pește proaspăt și numeroase colonii de lei de mare. Pentru iubitorii de artă, orașul găzduiește Muzeul Tânăr al Parcului Golden Gate.

Los Angeles are nevoie de câteva prezentări. Inima industriei americane de film este mama celor mai cunoscute studiouri de producție (Paramount Pictures, Warner Bros, Universal). Pe bulevardul Hollywood sunt amprentele VIP-urilor, în timp ce faimoasa Walk of Fame atrage turiști în fiecare zi din întreaga lume.
Pentru cei mici și pentru familii, este o etapă foarte importantă a Disneyland-ului, cel mai faimos parc de distracții din lume.


După această scurtă excursie vedem prețurile unei închirieri de vacanță în California.

Începe de la 114 de euro pe noapte dacă stați în orașul San Diego (mic dejun inclus)

Dacă doriți să trăiți experiența din Yosemite într-un sat turistic, acesta este de 900 € pe săptămână.

 

O ședere de 4 nopți în Los Angeles cu tot confortul ajunge în schimb la 300 de euro, în timp ce pentru inima orașului San Francisco cifra este de aproximativ 1770 de euro pe săptămână.


Pentru toate celelalte informații despre închirierea de vacanță din California, puteți vizualiza site-ul prin intermediul link-ului direct.

Related Insights

  •  
    California: sfaturi pentru o vacanță de vis

    California: sfaturi pentru o vacanță de vis Cine nu a visat niciodată să se mute în California? Sau pur și simplu pentru a petrece o vacanță? Visul american, echilibrul corect între inovația tehnologică și natura sălbatică și necontaminată. Statul de a vizita "pe drum" pentru aventurile mai aven ...

No real estate match the specified search parameters!
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB